Wie zijn wij?

Eigenlijk is deze vraag heel simpel, wij zijn een groep echte festival liefhebbers net als jullie. Wat in 2018 eigenlijk begon als busreizen voor vrienden is uitgegroeid tot het succesvolle bedrijf wat wij nu zijn. Toen wij busreizen voor vrienden organiseerden zijn wij erachter gekomen dat dit echt voor ons gemaakt is, wij hebben van onze passie ons werk gemaakt en hopen jullie hiermee onvergetelijke avonturen te laten beleven.

Bekijk evenementen
Oprichters

Mijn naam is Daniël, en ik ben mede-eigenaar van Hatseflatssss! Zelf vind ik het geweldig om de mensen te entertainen tijdens de busritten, plezier en klantcontact staat voor mij voorop. Achter de schermen ben ik gepasioneerd en creatief bezig om Hatseflatssss zo groot mogelijk te maken.

De mooiste dingen van mijn werk vind ik de feedback van mensen in de bus die vertellen dat ze nieuwe relaties en vriendschappen er aan overhouden. Ook dat we een sterke community hebben gecreëerd wat meer is dan alleen busreizen. Hatseflatssss is een echt begrip geworden in de scene wat me ontzettend trots maakt!

Ons team

Hallo, ik ben Mick!

Als iemand die van muziek houdt en onvergetelijke ervaringen creëert, ben ik verheugd om deel uit te maken van een bedrijf maar voornamelijk ook een community dat zo’n unieke service biedt – mensen naar festivals brengen in een feestelijke stemming!

Ik heb een sterke achtergrond in management en het militaire leven. Daarbij heb ik een aantal jaren in verschillende rollen gewerkt. Gedurende tijd heb ik een passie ontwikkeld voor het plannen en uitvoeren van succesvolle evenementen/busreizen die een blijvende indruk achterlaten op gasten.

Ik geloof dat onze service de perfecte combinatie is van plezier en organisatie, en ik ben verheugd om mijn vaardigheden aan tafel te brengen om ervoor te zorgen dat elke rit een naadloze en plezierige ervaring is. Van het beheren van de logistiek tot het creëren van een gastvrije sfeer, ik ben toegewijd om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Dus of je nu een festivalveteraan bent of een first-timer, je kunt er zeker van zijn dat je bij deze veteraan in goede handen bent. Ik kan niet wachten om je te verwelkomen aan boord en je festivalervaring onvergetelijk te maken!

Aankomende evenementen:

3

Dominator

zaterdag 20 juli, 2024

2

Decibel / Zaterdag

zaterdag 17 augustus, 2024

1

Decibel / Zondag

zondag 18 augustus, 2024

0

Ground Zero

zaterdag 31 augustus, 2024

1

Titanium

zaterdag 21 september, 2024

0

Elektrum

zaterdag 12 oktober, 2024

2

Snakepit

zaterdag 2 november, 2024

1

Pandemonium

zaterdag 16 november, 2024