Hallo, ik ben Mick!

Als iemand die van muziek houdt en onvergetelijke ervaringen creëert, ben ik verheugd om deel uit te maken van een bedrijf maar voornamelijk ook een community dat zo’n unieke service biedt – mensen naar festivals brengen in een feestelijke stemming!

Ik heb een sterke achtergrond in management en het militaire leven. Daarbij heb ik een aantal jaren in verschillende rollen gewerkt. Gedurende tijd heb ik een passie ontwikkeld voor het plannen en uitvoeren van succesvolle evenementen/busreizen die een blijvende indruk achterlaten op gasten.

Ik geloof dat onze service de perfecte combinatie is van plezier en organisatie, en ik ben verheugd om mijn vaardigheden aan tafel te brengen om ervoor te zorgen dat elke rit een naadloze en plezierige ervaring is. Van het beheren van de logistiek tot het creëren van een gastvrije sfeer, ik ben toegewijd om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Dus of je nu een festivalveteraan bent of een first-timer, je kunt er zeker van zijn dat je bij deze veteraan in goede handen bent. Ik kan niet wachten om je te verwelkomen aan boord en je festivalervaring onvergetelijk te maken!